Bird-x ražotie ultraskaņas produkti rada vibrācijas, kuras putni var sajust. Šīs skaņas vibrācijas dezorientē putnus, liekot viņiem justies neērti, motivējot viņus meklēt drošāku teritoriju.

Katra putna problēma ir unikāla. Ēku un īpašumu pārvaldnieki var gūt labumu no CredoBaltic piedāvātajām bezmaksas konsultācijām, lai nodrošinātu pareizu putnu kontroles risinājuma ieviešanu.

Rīkojieties tūlīt, lai novērstu neizskatīgus un neveselīgus putnu izkārnījumus, kas samazina Jūsu īpašuma vērtību, rada draudus veselībai un prasa dārgu tīrīšanu.

Ultraskaņas putnu atbaidītājs spēj atraidīt kaitēkļu putnus kā piemēram, baložus, kaijas, vārnas un zvirbuļus no slēgtām un daļēji slēgtām teritorijām.


Kā darbojas ultraskaņas putnu atbaidītāji?

Augstas frekvences ultraskaņas putnu atbaidīšanas skaņas, ko rada Bird-x ierīces, nekaitē putniem, taču tās "izjūt skaņas viļņu spiedienu". Spiediena viļņi var kairināt un dezorientēt putnus, traucējot viņu spēju noteikt zemes magnētisko lauku. Putni ātri iemācās izvairīties no vietām, kur viņi ir piedzīvojuši ultraskaņas uzbrukumu.


Padomi veiksmei

* Variācija ir atslēga: lai sasniegtu maksimālu efektivitāti, regulāri mainiet ultraskaņas ierīces izvadi, ilgumu un / vai atrašanās vietu.
* Instalēt agri: mēģiniet uzstādīt ierīci pirms putnu sezonas iestāšanās. Putnus ir vieglāk turēt prom, ja putni apkārtnē vēl nav iekārtojušies.
* Izmantojiet produktus kopā: vairāku putnu apkarošanas metožu kopīga izmantošana dos labākus rezultātus, nekā viens no risinājumiem. Piemēram, ultraskaņas ierīces apvienošana ar putnu tapām būs efektīvāka nekā tad, ja instalējat tikai putnu tapas.
* Uzturiet teritoriju tīru: Putnus un citus kaitēkļus piesaista teritorijas ar pārtiku vai citiem viņu sugas putniem. Pārtikas un atkritumu neesamība dod putniem mazāk iemeslu apmeklēt apkārtni. Putnus var arī atturēt  izkārnījumu un citu putnu izmitināšanas pazīmju attīrīšana. Tīrot putnu izkārnījumus, lūdzu, ievērojiet atbilstošus drošības pasākumus, jo izkārnījumi var izraisīt slimības un parazītus.


Kur jums vajadzētu izmantot putnu ultraskaņas atbaidīšanas līdzekļus?

Ultraskaņas putnu atbaidītāji ir lieliski piemēroti vietām, kur ir svarīgs klusums.

Ultraskaņa nepārraidās caur cietiem priekšmetiem, tāpēc skaļruņiem parasti jābūt izvietotiem skaidras redzamības pārklājuma zonā. Tas arī nozīmē, ka ultraskaņas atbaidīšanas līdzekļi parasti ir efektīvāki slēgtās un daļēji slēgtās vietās.

Slēgtās telpās putnu atturošā skaņa var aptvert lielāku platību, atstarojot sienas un griestus.

Ja izmantojat ultraskaņas ierīci ārpus telpām vai lielā atklātā vietā, skaņas diapazons būs ierobežots.